Maatschappelijk
Verantwoord
Ondernemen MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) maakt in sterke mate deel uit van ons beleid en wij proberen ons hier continu in te verbeteren. 
Al jaren is het een vast onderdeel in onze procedures om verantwoordelijk om te gaan met economische, ecologische en sociale aspecten. Van onze leverancier, productie en transporteur tot aan de klant.

Dat milieuzorg een van de speerpunten is in het beleid van Keijzer Papier B.V. werd begin 1998 bevestigd toen ons bedrijf, als eerste in de branche, het Eco-Label certificaat kreeg uitgereikt. Om dit regelmatig streng gecontroleerde, internationale keurmerk te kunnen behouden, moeten wij onze bedrijfsprocessen continu optimaliseren en vernieuwen.

Hiermee lopen wij voor op de wetgeving in ons land en leveren we een maximaal mogelijke bijdrage aan een schonere wereld.

Covid-19 maatregelen

Beste relatie,

Net als veel andere bedrijven ontkomt ook Keijzer papier niet aan het nemen van maatregelen vanwege het COVID-19 virus. Ondanks dat ons kantoor beperkt bemand is, zijn wij operationeel en normaal telefonisch bereikbaar.

Wat belangrijk is om te weten:

  • Ons kantoor en magazijn blijven open, dit betekent dat uw bestellingen gewoon door ons worden behandeld en verzonden.
  • Onze webshop is 24/7 bereikbaar.
  • Wij zijn onveranderd telefonisch en per e-mail bereikbaar.
  • Onze bezorgdiensten hebben extra maatregelen getroffen om het contact tussen ontvanger en vervoerder zo beperkt mogelijk te houden.

Heeft u vragen of kunnen wij op een andere manier ergens mee van dienst zijn neemt u dan a.u.b.. contact met ons op.

Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar op:

075 – 6478 700
[email protected]

Bovenal wensen wij u goede gezondheid toe.

Met vriendelijke groeten,

Keijzer Papier