The Magic of making
beautiful giftwrap

Keijzer Papier is een familiebedrijf en bestaat sinds 1846. Onze relaties staan centraal in de organisatie. Met korte lijnen, een flexibele werkinstelling en een heleboel creativiteit zorgen wij ervoor dat u krijgt wat u wilt of beter.

  • State of the Art machinepark
  • Korte lijnen, flexibel en creatief
  • Topkwaliteit en scherpe prijzen
  • 170 jaar ervaring

170 jaar ervaring

Keijzer Papier is een familiebedrijf en bestaat sinds 1846. Met meer dan 170 jaar ervaring in verpakkingen staan wij naast onze relaties om de beste verpakking te verzorgen.

Korte lijnen

U communiceert rechtstreeks met onze verkoop- en logistieke afdeling. Wij zorgen ervoor dat u snel wordt geholpen. U staat centraal in ons bedrijfsproces en wij zijn blij met alle reacties, vragen en opmerkingen.

State of the art machinepark

Keijzer Papier heeft in de productie de beschikking over twee moderne drukmachines. Met de flexodruk machine kunnen we verpakkingsmateriaal tot maximaal zes kleuren drukken op één meter breed.

Met de komst van het nieuwste type diepdruk machine, een Heliostar van Windmöller & Holscher, kunnen wij in zes kleuren topkwaliteit bedrukkingen aanbieden op een breedte tot maximaal 1,20 meter! Door deze uitbreiding in de productie is onze kwaliteit gewaarborgd.

Vanaf september 2018 is ons park verder uitgebreid met een consumentenrollen wikkelaar. Naast diverse machines voor de productie van geschenkzakken geeft ons dat de mogelijkheid een breed product assortiment aan te kunnen bieden in geschenkpapier.

Wilt u meer weten
over onze producten
en mogelijkheden?

Of bel direct 075 – 6478 700
Wij helpen u graag

The Magic
of Giving

Een kadootje geven is net zo leuk is als een kadootje krijgen. En een mooie verpakking speelt daarbij een grote rol. De uitstraling, de presentatie, daar gaat het om.

Ons nieuwe collectieboek

Met trots presenteren wij ons nieuwste collectieboek 2024!

U kunt het digitale collectieboek aanvragen via onderstaand formulier.
De collectie bestaat uit meerdere verfrissende dessins voor elk magisch geef moment.

Aanvraag collectieboek