The presentation
to power your brand

Geschenkpapier of cadeauverpakking
met eigen ontwerp?

Naast de collecties die wij standaard voeren, kunt u bij ons terecht voor geschenkpapier en cadeauverpakkingen naar eigen ontwerp. Door het stellen van gerichte vragen brengen wij in kaart aan welke eisen uw geschenkverpakking moet voldoen.

Hoe positioneert u zich in de markt? Door te kiezen voor een goede positionering onderscheidt u zich van de concurrent in de markt.

Zo komen we gezamenlijk tot een heldere formulering van de opdracht, waarbij duidelijke afspraken gemaakt worden over de productspecificaties, de kosten, de levertijd en de distributie. Wellicht heeft u het ontwerp al klaar en hoeven wij het papier alleen voor u te bedrukken en verwerken tot het gewenste eindproduct. Informeer bij ons naar de mogelijkheden, wij helpen u graag!

Cadeaupapier

Uw cadeaupapier is het visitekaartje van het bedrijf. Waar staat u als organisatie voor en wat wilt u uitstralen naar buiten. We steken al onze energie in de juiste uitstraling. Luxe of eenvoud…. alles is goed!

Papieren tassen & zakken

Milieu en gemak gaat dat samen? Jazeker, wij leveren diverse kant-en-klare verpakkingsoplossingen van gerecycled papier zoals draagtassen en geschenkzakjes. Efficiënt inpakken zorgt voor een snellere doorstroming bij de kassa. Want ook als het druk is willen we toch met een mooie verpakking de deur uit lopen?

Cadeaulint

Bijpassend en in diverse kleuren kunt u kiezen uit een breed assortiment aan linten welke wij leveren als aanvulling op uw geschenkpapier. Vraagt u naar de mogelijkheden.

Wilt u meer weten
over onze producten
en mogelijkheden?

Of bel direct 075 – 6478 700
Wij helpen u graag

Kim Keijzer

Covid-19 maatregelen

Beste relatie,

Net als veel andere bedrijven ontkomt ook Keijzer papier niet aan het nemen van maatregelen vanwege het COVID-19 virus. Ondanks dat ons kantoor beperkt bemand is, zijn wij operationeel en normaal telefonisch bereikbaar.

Wat belangrijk is om te weten:

  • Ons kantoor en magazijn blijven open, dit betekent dat uw bestellingen gewoon door ons worden behandeld en verzonden.
  • Onze webshop is 24/7 bereikbaar.
  • Wij zijn onveranderd telefonisch en per e-mail bereikbaar.
  • Onze bezorgdiensten hebben extra maatregelen getroffen om het contact tussen ontvanger en vervoerder zo beperkt mogelijk te houden.

Heeft u vragen of kunnen wij op een andere manier ergens mee van dienst zijn neemt u dan a.u.b.. contact met ons op.

Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar op:

075 – 6478 700
[email protected]

Bovenal wensen wij u goede gezondheid toe.

Met vriendelijke groeten,

Keijzer Papier